KINESIOLOGI til husbehov I

Start mandag 21. januar 2019 kl. 19.-22.00 

derefter hver 14. dag ialt 6 gange

.

.
..............................................................................


KINESIOLOGI til husbehov III   

start tirsdag d. 22. januar 2019 kl. 19.-22.00 
  
derefter hver 14. dag - ialt 6 gange


Vi repeterer alle de grundlæggende ting fra Kinesiologi I og II, bevidstgør flere fysiske/psykiske sammenhænge og reaktioner, mens vi stadig øver testteknikken, spørgeteknikken, fokus, og 5-element loven.
 
Indhold bla.:

ESR og følelsesforløsende visualisering 
Psykisk angreb
Projektioner
Undgåelser
De 7 stråler
Test af tidligere liv.
Etik

Undervisere: Hanne og Niels Dyrholm
Pris: 1.500,00 kr. incl. kaffe/te og brød
Tilmelding senest 15. januar 2019
.
(Forudsætning Kinesiologi I, II eller et tilsvarende kursus) ................................................................................
................................................................................

LOVEN OM TILTRÆKNING
 Start tirsdag den  9. april 2018  kl. 18.30-21.30
derefter hver anden tirsdag ialt 5 gange.
                
 
Får du dine mål og ønsker opfyldt? 


Formålet med dette kursus er, i praksis at sætte dig i stand til at nå dine mål, samt at få de ting, og det liv du ønsker. 
 .
Du vil løbende, ved hjælp af kinesiologi,  få dine skjulte modstande klarlagt, få præcis oplyst hvor langt du er kommet i din proces, og hvad næste trin består af. 


Der er ofte kursister, som får deres mål opfyldt inden de 8 uger er gået, men så tager de naturligvis blot fat på det næste.
 

Vi kan nå langt ved enten at:
1) opnå bevidsthed  2) ændre tanke, eller  3) skabe fokus. Når vi arbejder med alle 3 aspekter på én gang, er der ingen grænse.
 
Et kursus hvor vi bl.a. tager udgangspunkt i de principper, som er omtalt i bøgerne ”The Secret” af Rhonda Burne og ”Loven om tiltrækning” af Michael Losier.
 
Kurset er for alle interesserede og kræver ingen forkundskaber.
 
Undervisere: Hanne og Niels Dyrholm
 
Pris 1.500,00 kr. incl kaffe, the og kage
Max 7 deltagere
..........................................................................................................

HEALING CODE


Fredag d. 24. maj 2019
kl. 8.30 - 


Velkommen til denne fantastiske selvhealings teknik, der bygger på metamedicinens principper, hvor traumer beskrives som den primære årsag til alle sygdomme.

Program:
Vi vil gå igennem teorien og derefter begynde at arbejde med metoden på os selv og hinanden.
Du bliver introduceret for Metamedicinens grundprincipper.
Du bliver introduceret for Healing Codemetoden, som 2 læger har beskrevet.
Teorien om traumers årsag til sygdomme og det program, der kan heale sygdommen omsættes til praksis.
Du får det i hænderne og gjort håndgribeligt ved at finde dit eget program og koden til netop dit problem. Du prøver metoden af på dig selv og får udarbejdet dit program.
Du kan udveksle erfaringer med andre.

Forarbejde til kurset:
Begynd allerede nu at tænke på, hvad er dit livs temaer?
Hvilke problemstillinger står du i dag?
Kan du finde situationer fra din barndom, hvor du kan siges at have fået et traume, så er du allerede godt på vej. Medbring 1-3 situationer fra fortiden, hvor du har oplevet stærke negative følelser.

”THE HEALING CODE” er udarbejdet af:
Alexander Loyd og Ben Johnsons og beskrevet i bogen ”The Healing Code”.

Vi holder frokostpause ca. 12.15 til 13.00 og ca. 15.30 en 20 minutters kaffepause. Husk madpakken.

I kursusprisen er inkluderet kaffe/the/frugt/eftermiddags brød

Betaling: Ved tilmelding indbetales beløbet til Nordea reg.nr. 2620, konto nr. 0630305764
Send gerne en besked på mail eller SMS om din tilmelding også.
Det samlede beløb for kursus + materiale er 1020 kr.

Kærlig hilsen
Jarle Tamsen

2095 4699 KURSUSINDHOLD

Siden 2001 er healingssystemet ”The healing code” blevet udbredt i USA og resten af verden. Det fungerer helt enkelt ved at investere 5-6 minutter tre gange om dagen i en periode, indtil nervesystemet er omprogrammeret.
Hemmeligheden ligger i at finde de bevidste og ubevidste traumer fra fortiden eller celleminder, der er både beskyttende og destruktive på samme tid. Traumerne påvirker kroppens stress respons og dermed vores immunsystem.
Healing code kan åbne op for traumerne og fjerne de blokeringer, som med tiden har ophobet sig. Lidt simpelt kan man sige, at der er tale om en helbredende kode – en universalnøgle, som åbner for dit eget healingspotentiale. Og hver sygdom har en specifik kode, som kan heales, når koden identificeres og afprogrammeres gennem vores forståelse og erkendelse af problemet.
Teknikken er helt simpel og meget effektiv. Efter en kort introduktion til metoden, kan den udføres, hvor som helst og når som helst og kan anvendes på stort set alle livets områder. Især har den vist sig effektiv på klienter med alvorlige sygdomme.
Virkningen af øvelserne afhænger af, i hvor høj grad man er i stand til at finde tilbage til årsagen til det, der skaber det stress, der skaber sygdommen – og om man er i stand til at finde den løgn, der blev skabt under traumatiske omstændigheder og sætte ord på den sandhed, der kan heale løgnen.
På kurset vil vi hjælpe dig til at finde din egen primære kode. Vi anvender i den forbindelse også kinesiologi til at identificere koden.


Dette får du med dig:
  • På kurset får du kendskab til principperne bag systemet, som kaldes de 7 hemmeligheder. De indeholder de videnskabelige beviser for systemet.


  • Du lærer at bruge systemet ved hjælp af ”Heart Issue Finder”, som er en stor hjælp i processen, når du skal indsnævre problemstillingen. Det hjælper dig til at blive bevidst om hjertets ubevidste sider. Teamet bag healing code har konstateret, at hvert eneste problem, en person kan have i livet, tilhører en af de 12 kategorier. Ved hjælp af ”Finderen” kan du heale et hvilket som helst område af dit liv.


  • Du får muligheden for at træne i grupper og her finde din egen kode.


  • Du lærer en energigivende åndedrætsøvelse samt teknikken ”Instant Impact”, som er en 10 sekunders power breathing øvelse, som kan hæve dit energiniveau, så du ikke behøver kunstige stimulanser til at gøre det for dig.

KINESIOLOGI øveaften

Onsdag. d. 27. marts 2019

oplæg: miasmer og nye strategier.