Introduktion til kinesiologi behandling:Vi bestræber os på at opbygge en atmosfære af tryghed og tillid, hvor du vil føle dig hørt, og respekteret - på dine præmisser.
Med fokus på dit personlige problem, kan vi tilbyde en vifte af metoder/værktøjer til individuelle og effektive løsninger.
Formålet med en behandling er, at finde de blokeringer der ligger til grund for problemet, og derefter ændre dem. Dette fungerer bedst, når det udføres i et ligeværdigt samarbejde med dig. Fremgangsmåden er altid individuel, da vi alle er forskellige.
 
Vore redskaber i en behandling er mangeartede f.eks.: Massage, Kinesiologi, Kranio-sakralterapi, TFT/EFT, Healing, regression, visualisering, osv. samt andre teknikker der underbygger behandlingen.

Metoden vi benytter er kinesiologi, der er et fantastisk værktøj til at afdække ubalancer i vores system, det være sig på det fysiske som psykiske, da disse to sider i mennesket, gensidigt påvirker hinanden.

I en kinesiologibehandling er formålet, at finde den grundlæggende forståelse at dit problem, så du derved får et konkret udgangspunkt/redskab, til at hjælpe dig selv videre. For at opnå det bedste resultat af en behandling, må du huske at ansvaret i sidste instans, er hos dig selv.

 
Med kinesiologi, behandler vi sammen, da vore erfaringer viser, at resultatet på den måde bliver mere nuanceret og hel. 
  
Vi ønsker at give alle mulighed for at se sig selv på en anden måde, og at give et bevidst medansvar for eget helbred -  ikke at erstatte alm. lægebesøg.


Forberedelse:
Det er en god idé, hvis du skriver ned, hvilke problemstillinger, du gerne vil have hjælp til. både fysiske og psykiske, samt hvilke symptomer, smerter m.m. du har. Start gerne nogle dage før du kommer, og skriv ned, hver gang du kommer i tanke om noget. Tingene hænger ofte sammen og ubalancerne er der stadig, selvom du måske operativt har fået fjernet et symptom, og derfor vil det være dejligt, hvis du også noterer det.

Vi opfordrer altid til at tage en fortrolig ven eller ægtefælle med, så du efterfølgende har én at tale med, da en behandling ofte giver en ny oplevelse af dig selv, der kan være vanskeligt at tale om, med udenforstående. 

For tidsbestilling og/eller spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail: Y2VudGVyQHN1bmRoZWQtdWR2aWtsaW5nLmRr
KINESIOLOGI øveaften

Onsdag. d. 27. marts 2019

oplæg: miasmer og nye strategier.